top of page

Del 2

Kreativ Kharisma
Anchor 1
Kom på en kreativ ateljé-weekend och hitta din helt egna stil snabbt & lätt med inspirerande knep. 

Osäker till vad som är din stil, hur du ska hitta den, om du ska välja abstrakt eller motiv, känslan att sakna en röd tråd, rädslan om det du målar är för likt någon annan konstnär, vart gränsen går mellan att kopiera och inspireras, brist på nya idéer, rädd för att misslyckas, längtan av mer inspiration och att hitta din egen stil men utan att veta hur...

Kreativ Kharisma 2.0 är en perfekt helg för dig som lätt och snabbt vill hitta din stil och måla med självsäkerhet. 

Föreställ dig att du lätt och snabbt hittar din stil och målar med passion och självförtroende. Hur du väljer och målar med färger som både matchar och känns som du. Och hur dina målningar lätt känns igen att vara målade av dig. 

Kreativ Kharisma del 2 är är en inspirerande, kreativ och färgglad boost med tre hela dagar i ateljén. Att hitta din egen stil tar år. Så för att du ska slippa den jobbiga processen dit får du mina absolut bästa knep, övningar och tips ifrån mina alla år av konststudier, utbildningar och måleri samlade i roliga guidade steg för steg. Så att du på ett lätt, snabbt och roligt sätt hittar din stil.

Helgen är fylld med massor av tid för måleri, frågor och individuell guidning så du lätt och snabbt kommer vidare.

 

DU FÅR LÄRA DIG OCH PROVA PÅ:

 • Hur du hittar din egen stil.

 • Lätta guidade steg för steg metoder.

 • Hur du målar med nytt självförtroende.

 • 10 helt nya & fördjupade målartekniker.

 • Extra mycket tid vid stafflit för dig att måla.

 • Hur du hittar din stil med figurativa motiv.

 • Tips för hur du hittar din stil med abstrakta motiv.

 • Hur du hittar din stil med nya material och redskap.

 • Hur du hittar din stil med effektfulla strukturmaterial. 

 • Mina bästa knep på hur du alltid känner dig inspirerad.

 • Extra mycket one on one tid för reflektion & frågor med Fanny.

 • Hur du väljer din helt egna färgpalett som matchar dig & din stil.

 • Tips & knep för att alltid behålla din kreativa inspiration på topp.

 • Enkla yoga och avslappningsövningar för ökat lugn, närvaro och kreativitet.

 • Hur du använder helt nya målarmedium för att skapa spännande effekter.

 • Alla tekniker demonstreras live i ateljén innan du provar själv.

 

Så om du känner att du vill hitta din unika stil och fördjupa ditt måleri på ett lätt och roligt sätt så är workshopen Kreativ Kharisma 2.0 perfekt för dig!

 

DU FÅR :

 • Tre hela dagar i ateljén

 • Egen ateljéplats med staffli

 • Live demo på alla övningar & tekniker.

 • Lätta & roliga guidade steg för steg instruktioner.

 • Mycket tid för frågor & one on one coaching med Fanny.

 • Allt material som färg, duk, papper, målarmedium, penslar & redskap

 • En stor canvasduk, små canvasdukar & olika sorters papper. Kompletterande skrivet kursmaterial & inspirerande workbook.

 

Endast 6 platser! 
Tidigare workshops har fullbokats inom ett dygn. 
Först till kvarn. Boka din plats nu!

 

Att hitta min egen stil har tagit mig många långa år och timmar i ateljén. Det har varit en experimenterande process som många gånger varit både frustrerande och svår. Efter att ha studerat konst på heltid i Barcelona och gjort flertalet fristående kurser inom konst och måleri har jag utvecklat en stil som jag älskar att både måla och se på.

 

Jag har gått från att känna stress, osäkerhet frustration och missnöje med min konst till att uppleva en trygghet, passion och glädje till varje tavla jag målar. Teknikerna och tipsen du kommer få lära dig i den här workshopen är en samling av det allra bästa ifrån alla år av konststudier. Det viktigaste, lättaste och roligaste för att du ska slippa samma tidskrävande process och istället hitta din stil snabbare, effektivare och på ett roligare sätt. 
 

Kommande datum
Kommande datum
planeras

TID
Fredag 10:00-17:00
Lördag 10:00-17:00 
Söndag 10:00-16:00

BONUS!
På lördagen är ateljén kvällsöppen för dig som vill måla extra. 

 

PLATS
St Eriksplan, Stockholm. 
Exakt adress får du när du bokat. 

 

PRIS
11.970:-*
Inklusive allt material, en stor canvasduk,  olika sorters papper, penslar, målarredskap, akrylfärg, andra målarmedium, egen staffliplats, fika, workbook & en kreativ goodiebag.

 

Endast 6 platser!
Tidigare workshops har fullbokats inom ett dygn. 
Först till kvarn. Boka din plats nu!


* Du kan välja att dela upp betalningen på 3 ggr om du vill. 


Den här kursen passar dig som gått Kreativ Kharisma eller som målat en del innan.

Sagt från tidigare deltagare
 

🌟🌟🌟🌟🌟Betyg 9,7 av 10 🌟🌟🌟🌟🌟

+ 140 nöjda deltagare

Överträffade mina förväntningar!! Kan inte med ord förklara hur bra allting var! Både kropp och själ mår så bra! Fanny är helt magisk och underbar, en sån inspiratör och varm medmänniska som är så tillåtande och hjälper när man behöver, vägleder och visar otroligt många olika och roliga tekniker man kan använda sig av. Magiskt och lättande, ren lyckoterapi!
- Elisabeth

Det är det roligaste jag har gjort! Detta var SÅ kul och intressant! Fanny är så bra, lugn och härlig!
- Carina Adolfsson

Mycket tid till målning men även mycket tid för reflektion och teori! Helt fantastiskt med bara en massa positiv energi. Känslofullt, frigörande, lyckligt och rogivande! Utvecklar både känslan och glädjen i målningen och i ens egna personliga utveckling!
- Anna Helin

Det här är att få komma i balans och göra reflektioner av sitt eget inre, hitta kreativiteten inifrån, det kan verkligen balansera och läka. Underbart!
- Camilla Ekström

Så roligt, lärorikt och utvecklande! Har nu fått nya verktyg till att jobba vidare med måleriet på egen hand!
- Caroline Isenborg

Härligt att få prova måla stort utan prestation! Bara få njuta, testa och skapa och veta att allt är tillåtet!
- Mita Lindblom

Fannys kunskap och hennes sätt att hjälpa en att våga måla utan prestation är fantastisk! Lugnt, inspirerande och utvecklande! Man lär sig att våga!
- Mona Gullstrand

Att få lära sig nya strukturer och att se hur man kan ta fram figurativa tavlor är så häftigt! Fanny är en så otroligt pedagogisk och inspirerande person och lärare!
- Cecilia Furtenheim

Inspirerande, kreativt och kravlöst! Härligt att få experimentera med färger och strukturer och få ännu fler “kom igång” tips och tekniker!
- Kicki Odén

Så skönt att få ta en behövlig paus från vardagen och stress och bara få vara! Så härligt att få lära sig blanda material och färger. Har lyckats hitta tillbaka till mitt kreativa jag!
- Pia Zetterström

Avkopplande, lärorikt och helt fantastiskt! Har fått kunskap och verktyg för att fortsätta måla hemma!
- Marie Mårtensson

Överträffade mina förväntningar! Så roligt och lugnt. Ingen stress och bara fokus på att göra det som man tycker om. Alla är välkomna oavsett erfarenheter!
- Emelie Frid

Så kul att lära sig nya tekniker för att kunna komma igång och komma vidare i den kreativa processen! Inspirerande, kul och informativt upplägg med stor kunskap och variation för allas smak och stil! Underbart!
- Milla

Fannys lugn, pepp och motiverande får en att våga testa nya saker!Så härligt att se något växa fram och inte veta vad det ska bli som slutresultat!- Veronica

Så härlig att få lära sig nya saker och träffa massa nya och härliga människor och komma i kontakt med sina känslor!
- Kicki Thulin

Så härligt att få måla och skapa under Fannys guidning med en massa härliga kvinnor! En härlig miljö, bra tempo, ny kunskap och ett respektfullt möte med mitt inre skapande! En så fin miljö att vara i!
- Eva Johansson

Bästa kursen någonsin! Helt underbart!!
- Linnea Green

Det finns inga måsten eller regler kring hur man ska måla eller göra! En otroligt bra kombo med yogaövningar, bra för kreativiteten och måendet! Så avslappnande och lärorikt!
- Gunilla

Så underbart att det inte fanns bedömningar eller prestationskrav! Rofyllt, tryggt, roligt och avslappnande.
- Tina

Jag har blivit modigare och mer komfortabel med mig själv! Så lekfullt och ofarligt sätt att både lära känna och utveckla sig själv. En personlig utveckling och en superhärlig helg!
- Jessica Hägelstam

Lärde mig mycket om hur jag skulle tänka för att våga prova nytt! Jag känner att jag har utvecklat mitt sätt att måla, tänka och känna. Har upplevt ett stort lugn i både kropp och knopp!
- Carina Larsson

En bra mix av allting! Denna workshop ger så mycket energi och positivt tänkande som får en att ta fram sina kreativa sidor. Detta gav mig energi, glädje och viljan till att fortsätta skapa, måla och utöva min mindfulness!
- Isabella Brunström

En härlig miljö att skapa i fylld med kärlek och respekt. En så vilsam, skapande och trygg miljö som gjorde det möjligt att släppa alla prestationskrav och våga vara kreativ!
- Eva Lindroos

Härligt att släppa taget och få leka och testa med färger, rollers, papper och spackel och bygga strukturer. Så inspirerande, lekfullt och glädjefyllt! Ger en ro och lust till att fortsätta skapa! Fanny är grym på att guida och peppa!
- Gabriella Lindelöw

bottom of page