top of page

Del 1

Kreativ Kharisma
 Drömmer du om att våga måla stort?

Lär dig måla STORT med lätthet & glädje! Roliga steg för steg tekniker du aldrig sett förut. Passar dig som är nybörjare!

Kom på omtyckta Kreativ Kharisma och lär dig att måla en STOR tavla med glädjefylld lätthet och närvaro!  En helg för dig med måleri och nya, roliga och effektfulla tekniker! 

Ingen plats hemma för en stor duk, rädd för att kladda ned, ingen ro eller utrymme för dig och ditt måleri utan att bli störd, ingen att måla tillsammans med, osäker på hur en tavla blir klar, brist på tid, brist på utrymme och en längtan till mer kreativ tid och det där lätta och roliga måleriet... 

Nu kan du ta chansen och uppleva Kreativ Kharisma.

Föreställ dig ett eget staffli, en stor duk och massor av färg. Hur du lätt och lekfullt målar precis sådär fritt du drömmer om. Hur du med enkla tekniker lär dig både att starta, fortsätta med och avsluta en målning. Helt fritt ifrån prestation och jämförelse. Men fyllt av glädje, frihet och kreativ lust! 

Under två hela dagar får du både tid och plats för dig att experimentera med ditt måleri i en mindre grupp med mycket one on one coaching.  


Du får lära dig och prova på:

 • 10 nya grundläggande målartekniker.

 • 10 nya fördjupade målartekniker.

 • Tips på hur du enkelt börjar måla en stor tavla.

 • Tips på hur du målar klart en tavla. 

 • Enkla tekniker hur du målar en abstrakt tavla.

 • Enkla tekniker hur du målar lekfulla motiv. 

 • Hur du skapar struktur och tjocka härliga lager i din tavla.

 • Hur du använder helt nya material och redskap.

 • Hur du skapar mer kontrast och djup i din målning.

 • Hur du blandar färger och hittar din färgpalett.

 • 5 övningar för att fördjupa ditt mod, kreativitet och närvaro.

 • Enkla yogainspirerade övningar för ökat lugn och närvaro.

Du får också längre live demos på alla tekniker och processen i hur en stor duk målas steg för steg från start till slut. 

Den här workshopen passar perfekt för dig som är nybörjare och för dig dig som målat tidigare och vill få ny inspiration och idéer. 


Så om du känner dig nyfiken på att lära dig måla en stor tavla med lätthet och glädje är den här helgen och Kreativ Kharisma för dig. Tidigare workshops har blivit fullbokade inom 24 h. Boka din plats nu innan de tar slut.

Kommande datum
Kommande workshops planeras

TID:
Lördag 10:00-18:00
Söndag 10:00-17:00
(med paus för lunch & fika)

PLATS:
St Eriksplan, Stockholm. 
Exakt adress får du när du bokat. 

PRIS:
6970:- * inkl. allt material, en stor canvasduk ca 90x90 cm, olika sorters papper, penslar, målarredskap, akrylfärg, andra målarmedium, egen staffliplats, workbook, fika och en goodiebag.

* Du kan välja att dela upp betalningen på 2 ggr om du vill. 

Sagt från tidigare deltagare
 

🌟🌟🌟🌟🌟Betyg 9,7 av 10 🌟🌟🌟🌟🌟

+ 140 nöjda deltagare

Överträffade mina förväntningar!! Kan inte med ord förklara hur bra allting var! Både kropp och själ mår så bra! Fanny är helt magisk och underbar, en sån inspiratör och varm medmänniska som är så tillåtande och hjälper när man behöver, vägleder och visar otroligt många olika och roliga tekniker man kan använda sig av. Magiskt och lättande, ren lyckoterapi!
- Elisabeth

Det är det roligaste jag har gjort! Detta var SÅ kul och intressant! Fanny är så bra, lugn och härlig!
- Carina Adolfsson

Mycket tid till målning men även mycket tid för reflektion och teori! Helt fantastiskt med bara en massa positiv energi. Känslofullt, frigörande, lyckligt och rogivande! Utvecklar både känslan och glädjen i målningen och i ens egna personliga utveckling!
- Anna Helin

Det här är att få komma i balans och göra reflektioner av sitt eget inre, hitta kreativiteten inifrån, det kan verkligen balansera och läka. Underbart!
- Camilla Ekström

Så roligt, lärorikt och utvecklande! Har nu fått nya verktyg till att jobba vidare med måleriet på egen hand!
- Caroline Isenborg

Härligt att få prova måla stort utan prestation! Bara få njuta, testa och skapa och veta att allt är tillåtet!
- Mita Lindblom

Fannys kunskap och hennes sätt att hjälpa en att våga måla utan prestation är fantastisk! Lugnt, inspirerande och utvecklande! Man lär sig att våga!
- Mona Gullstrand

Att få lära sig nya strukturer och att se hur man kan ta fram figurativa tavlor är så häftigt! Fanny är en så otroligt pedagogisk och inspirerande person och lärare!
- Cecilia Furtenheim

Inspirerande, kreativt och kravlöst! Härligt att få experimentera med färger och strukturer och få ännu fler “kom igång” tips och tekniker!
- Kicki Odén

Så skönt att få ta en behövlig paus från vardagen och stress och bara få vara! Så härligt att få lära sig blanda material och färger. Har lyckats hitta tillbaka till mitt kreativa jag!
- Pia Zetterström

Avkopplande, lärorikt och helt fantastiskt! Har fått kunskap och verktyg för att fortsätta måla hemma!
- Marie Mårtensson

Överträffade mina förväntningar! Så roligt och lugnt. Ingen stress och bara fokus på att göra det som man tycker om. Alla är välkomna oavsett erfarenheter!
- Emelie Frid

Så kul att lära sig nya tekniker för att kunna komma igång och komma vidare i den kreativa processen! Inspirerande, kul och informativt upplägg med stor kunskap och variation för allas smak och stil! Underbart!
- Milla

Fannys lugn, pepp och motiverande får en att våga testa nya saker!Så härligt att se något växa fram och inte veta vad det ska bli som slutresultat!- Veronica

Så härlig att få lära sig nya saker och träffa massa nya och härliga människor och komma i kontakt med sina känslor!
- Kicki Thulin

Så härligt att få måla och skapa under Fannys guidning med en massa härliga kvinnor! En härlig miljö, bra tempo, ny kunskap och ett respektfullt möte med mitt inre skapande! En så fin miljö att vara i!
- Eva Johansson

Bästa kursen någonsin! Helt underbart!!
- Linnea Green

Det finns inga måsten eller regler kring hur man ska måla eller göra! En otroligt bra kombo med yogaövningar, bra för kreativiteten och måendet! Så avslappnande och lärorikt!
- Gunilla

Så underbart att det inte fanns bedömningar eller prestationskrav! Rofyllt, tryggt, roligt och avslappnande.
- Tina

Jag har blivit modigare och mer komfortabel med mig själv! Så lekfullt och ofarligt sätt att både lära känna och utveckla sig själv. En personlig utveckling och en superhärlig helg!
- Jessica Hägelstam

Lärde mig mycket om hur jag skulle tänka för att våga prova nytt! Jag känner att jag har utvecklat mitt sätt att måla, tänka och känna. Har upplevt ett stort lugn i både kropp och knopp!
- Carina Larsson

En bra mix av allting! Denna workshop ger så mycket energi och positivt tänkande som får en att ta fram sina kreativa sidor. Detta gav mig energi, glädje och viljan till att fortsätta skapa, måla och utöva min mindfulness!
- Isabella Brunström

En härlig miljö att skapa i fylld med kärlek och respekt. En så vilsam, skapande och trygg miljö som gjorde det möjligt att släppa alla prestationskrav och våga vara kreativ!
- Eva Lindroos

Härligt att släppa taget och få leka och testa med färger, rollers, papper och spackel och bygga strukturer. Så inspirerande, lekfullt och glädjefyllt! Ger en ro och lust till att fortsätta skapa! Fanny är grym på att guida och peppa!
- Gabriella Lindelöw

bottom of page