top of page
Lär dig måla med lätthet, glädje och närvaro!

Artfulness erbjuder kreativa workshops, kurser och retreats både online och in-person. Metoderna är framtagna för att släppa kreativa blockeringar och hitta tillbaka till glädje och närvaro i skaparprocessen.

 

Med inslag av lätta övningar inspirerade ifrån yoga och meditation erbjuds du en trygg och tillåtande miljö där du får hitta tillbaka till glädjen i din inre kreativitet. Vårt mål är att väcka din inre kreativa sida och inspirera till nya uttryckssätt, oavsett din erfarenhet eller kreativa nivå.

Artfulness grundare Fanny Larsson är verksam konstnär, yogalärare och entreprenör som vill inspirera till ett lugnare, mer närvarande och välmående liv på ett lätt och avspänt sätt. 

Om oss på Artfulness
Namnlös design.jpg

Fanny Larsson

VD och grundare av Artfulness.
Konstnär, yogalärare & kursledare.

Som konstnär och yogalärare vill jag vill inspirera dig till ett lugnare, mer närvarande och välmående liv på ett lätt och avspänt sätt. Metoderna du kommer lära dig har hjälpt mig och tusentals människor till ett mer kreativt och närvarande liv. De har också räddat mig att gå från stressad och deprimerad i min vardag till att känna livsglädje, energi och framförallt lugn.

Jag är verksam konstnär, bor och har min ateljé i Stockholm. Senaste åren har jag studerat både Contemporary Art i Barcelona samt gjort flera kurser och workshops i Sverige och USA. Jag är också utbildad yogalärare i hatha, yin och restorative. 

Jag tror starkt på kraften i en holistisk livsstil för att må bra och jag hoppas kunna inspirera dig till att leva ett mer närvarande och kreativt liv med måleri och yoga.

 

Hoppas du känner dig nyfiken och inspirerad!

 

Med värme

/Fanny

Namnlös design (4) Stor.jpeg

Amanda Spångberg

Kursledare, passionerad

pedagog och yogi.

Som passionerad pedagog och kursledare på Artfulness vill jag vill inspirera dig till ett lugnare, mer närvarande och välmående liv på ett lätt och avspänt sätt. 

Jag är utbildad inom Artfulness metoder och har praktiserat dem sedan 2020. Med en bakgrund som gymnasielärare och historisk museiguide har jag guidat och utbildat hundratals människor genom åren.  

Och det känns extra roligt att få göra det inom kreativitet i Artfulness där jag både upplevt de positiva effekterna och är övertygad om att det kan ge mer livskvalitét för ännu fler människor. 

Artfulness metoder har fått mig att gå från kreativ stress och prestationsångest till att känna glädje, lugn och frihet i skapandeprocessen. 

bottom of page