top of page
Tack för att du är här!

Jag heter Fanny Larsson och är här för att du ska hitta tillbaka till glädjen och närvaron i din kreativitet.

Som konstnär och yogalärare vill jag vill inspirera dig till ett lugnare, mer närvarande och välmående liv på ett lätt och avspänt sätt. Metoderna du kommer lära dig har hjälpt mig och tusentals människor till ett mer kreativt och närvarande liv. De har också räddat mig att gå från stressad och deprimerad i min vardag till att känna livsglädje, energi och framförallt lugn.

Jag är verksam konstnär, bor och har min ateljé i Stockholm. Senaste åren har jag studerat både Contemporary Art i Barcelona samt gjort flera kurser och workshops i Sverige och USA. Jag är också utbildad yogalärare i hatha, yin och restorative. 

Alla målningar är skapade ur en lång och intuitiv process utan plan. Slutresultatet är bara det yttersta synliga lagret på en inre process. Meditation, tystnad och rörelse är grundverktygen för mig för att nå den intuitiva processen. Inspiration hämtar jag inifrån eller ifrån naturen. Gärna havet. Eller skogen på landet där jag är uppvuxen. De medium jag använder är främst akryl i kombination med tyg, papper och sand ifrån platser jag känner extra starkt för. Varje lager färg är inmålad kärlek. En vibration som genom fysiska rörelser fångats i materiell form med färg och rörelse. Den starkaste universella energi som existerar. 

 

Jag tror starkt på kraften i en holistisk livsstil för att må bra och jag hoppas kunna inspirera dig till att leva ett mer närvarande och kreativt liv med måleri och yoga.

 

Hoppas du känner dig nyfiken och inspirerad!

 

Med värme

/Fanny

118464451_356372152029943_5196338570505472234_n.jpg
bottom of page