top of page

ARTFULNESS

✨ALIVE ✨

Inspiration. Skaparlust. Gemenskap.
Ditt kreativa community. Guidade livesända onlinesessions varje vecka med Fanny Larsson.

Vad är Artfulness Alive?

Artfulness Alive är ditt glada kreativa community online. En inbjudan till att hitta skaparlust tillsammans. En återkommande dejt med kvalitetstid för dig och din kreativitet. Guidad av konstnären, yogin och färgfantasten Fanny Larsson. 

Du får levande livesända träffar online varje vecka. Med Fannys ärliga hjärtliga vägledning och expertis får du tillsammans med likasinnade utforska och experimentera måleri, konst och kreativitet.  En möjlighet att faktiskt måla och inte skjuta upp din skaparlust ännu en gång. Se det som din kvalitetstid och en chans att få skapa tillsammans. 

Du bjuds på en blandning av övningar i intuitiv målning, mjuk rörelse och glädjefylld närvaro för att känna mer livslust. Och en anledning att blocka dessa heliga onlinetillfällen i kalendern.

Hur fungerar det?

Varje vecka har du erbjuds du livesända sessions med Fanny direkt ifrån ateljén. Genom en privat facebookgrupp kan du enkelt se varje veckas livesändning. Och skulle du missa en gång kan du alltid se tillfällena i repris. Allting sparas i ett generöst bibliotek i facebookgruppen. Lättillgängligt och garanterat krångelfritt. 

Det går inte att hamna efter. Det finns inget att ta igen. Noll kreativ stress alltså. Skönt, visst!?
Du hoppar in när det passar, live eller för en repris.  

Noll erfarenhet behövs. Här är du välkommen precis som du är. 

För vem är Artfulenss Alive?

Artfulness Alive är för dig som vill ha garanterad kvalitetstid för dig och din kreativitet tillsammans i en glad och tillåtande community. Här passar du in, oavsett om du är en erfaren konstnär, en nyfiken nybörjare eller någon som längtar efter mer kreativitet i livet. 

Varje vecka får du livesända sessions för att måla och skapa med tips, knep och verktyg för att släppa prestation, kreativa blockeringar och istället hitta lugn, glädje och inspiration för att skapa med frihet. 

Om du känner dig kreativt blockerad, isolerad eller långt ifrån din livslust så har är Artfulness Alive en match för dig. Låt oss hitta gnistan tillsammans. 

Hur ser en liveträff ut i Artfulness Alive?

Vad gör vi?
Varje vecka får du inspirerande 1,5 h livesänd stund ifrån ateljén med Fanny. Varje vecka ser olika ut och fokuset ligger på närvaro. Fanny kommer dela sin egen process, utmaningar och genombrott med dig. Tänk dig ärligt, ofiltrerat och lättsamt ifrån ateljén. Det här är platsen att skapa tillsammans med Fanny, ställa frågor och bli inspirerad. Att måla tillsammans är kraftfullt så det är såklart förhoppningen. Ta fram dina målarsaker så skapar vi tillsammans! Självklart kan du också vara med live och titta utan att måla. Du gör det som funkar bäst för dig. 

Öppen ateljé i facebookgruppen
Skapa tillsammans med ditt community. Se vad andra skapar, dela processen,
 idéer och håll dig inspirerad. Det är otroligt vad mycket glädje det ger att kunna dela bilder och ord med varandra. 

Repriserna, vad händer om jag missar en gång?
Alla livesända träffat läggs upp inom 24 timmar i facebookgruppen och sparas i biblioteket på obegränsad tid. Nya medlemmar har omedelbar tillgång till alla tidigare klasser och liveträffar. Så missar du en gång kan du enkelt se reprisen. Och du kan även gå tillbaka hur många gånger du vill för att se varje liveträff igen. 

När är Artfulness Alive?

Dag:

Tisdagar varje vecka.

 

Tid:

18:30-20:00.

Plats:
Livesända klasser i vår privata facebookgrupp Artfulenss Alive. Du får en inbjudan till gruppen när du signat upp för att vara med. 

Hur går jag med?

Pris:

97 kr i månaden löpande för livesända sessions varje vecka.
Billigare än en kaffe i veckan!


 

Hur betalar jag?
Klicka på knappen nedan för att registrera dig för Artfulness Alive. Varje månad dras 97 kr.


 

Uppsägning/bindningstid?

Det är ingen bindningstid och du kan lätt säga upp Artfulness Live när du vill genom att mejla hello@artfulness.nu

Vänligen notera att uppsägningstiden är en månad. Du behöver alltså säga upp Artfulenss Alive innan nästa dragning so sker månadsvis baserat på när du gick med. 


 

Hur får jag access till facebookgruppen?
När du gått med i Artfulenss Alive får du ett mejl med en länk till facebookgruppen. 

Vanliga frågor & svar

Har jag tillgång till alla tidigare uppspelningar och innehåll?
Ja! När du går med får du tillgång till alla tidigare klasser och live-träffar. Uppspelningsbiblioteket är en skatt som väntar på att upptäckas.

Vad händer om jag missar ett live-samtal?
Uppspelningar av alla live-samtal läggs upp inom 24 timmar efter samtalet och förblir i uppspelningsbiblioteket obegränsat.

Hur mycket tid behöver jag för att delta?

Det är verkligen upp till dig. Du uppmanas att hoppa in och delta när som helst tiden och inspiration tillåter utan pressen att "hamna efter." Varje månad är det 4 liveträffar á 1,5 h.

Vad behöver jag för att delta?

Du behöver en stabil wifi-anslutning för att se liveträffarna + repriserna samt ett facebook-inlogg. Och eventuella konst/målerimaterial du känner för att arbeta med. Repriser mm går inte att ladda ner.

Kommer Fanny lära mig att måla?
De gemensamma liveträffarna är en varm och inbjudande plats att ta fram dina målerisaker och känna dig inspirerad av energin att skapa tillsammans med andra. Fanny kommer att måla, dela inspiration och bonusteman och bjuda in dig att röra dig, släppa taget och leka.

Även om det kommer att finnas gott om målartips och kreativ vägledning är det inte en traditionell "kurs" på det sättet att Fanny inte kommer att säga exakt vad du ska göra varje steg på vägen. Tänk på det mer som en inbjudan att skapa på ditt sätt, guidad och stöttad av en inspirerande gemenskap med möjlighet att ställa frågor direkt till Fanny under tiden.

Hur delar jag mitt konstverk? 
Vårt gemensamma konstgalleri i facebookgruppen är en trygg och snäll plats att posta dina målningar och din process och se vad andra i Artfulness Alive communityt skapar. 

Kommer Fanny ge mig personlig coaching på mina målningar?
Nej, det här är ett forum för att skapa. I dagsläget finns inte möjligheten för Fanny att ge individuell feedback. Är det vad du söker är workshopsen in-person eller ett retreat en bra match för detta.

Vad händer om jag behöver teknisk support?
Vi har dig täckt! Skicka helt enkelt ett mejl till oss på hello@artfulness.nu om frågor uppstår. Som tur är tycker vi att facebook är välkänt lätt att navigera i, vilket är varför vi håller det enkelt och är där.

Vad händer om jag vill avsluta?
När du väljer månad till månad-alternativet är du välkommen att avsluta Artfulness Alive när som helst. Du kommer att förlora åtkomsten till innehållet när din nästa faktureringscykel börjar. Du kan också återansluta när som helst. 

 

Känns det som din cup of tea? Klicka nedan och gå med nu.

bottom of page